Skip to content

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.

0 Τεμάχια 0.00€
Καλάθι αγορών
Είσοδος

Συχνές ερωτήσεις & Υπηρεσίες

Πως λειτουργεί η Gigagora

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για το μεγάλο εμπορικό κέντρο Gigagora και τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Κάνετε κλικ στις ερωτήσεις που σας ενδιαφέρουν για να λύσετε τις απορίες σας και να ενημερωθείτε.

Τί είναι η Gigagora

Γιατί να επιλέξω;

Είναι η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά για την προώθηση και αναζήτηση Ελληνικών προϊόντων διατροφής, επιχειρήσεων τροφίμων και παρεμφερών επιχειρήσεων.
Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό βρίσκουν εδώ ποιοτικά προϊόντα, συγκρίνουν τιμές και αγοράζουν σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες.
Η Gigagora είναι η σύγχρονη τάση στο εμπόριο, ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο, με επιμέρους ηλεκτρονικά καταστήματα.
Είναι ο πλέον πρόσφορος τρόπος για την αγορά και ζήτηση προϊόντων ποιότητας απευθείας από τον παραγωγό ή τον προμηθευτή.
Αγοραστές και πωλητές μπορούν να συνευρεθούν, να ανταλλάξουν πληροφορίες για τιμές και προσφορές προϊόντων και να συνδεθούν άμεσα μεταξύ τους από αυτήν την πλατφόρμα, καταλήγοντας στην αγοραπωλησία.
 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Η Gigagora είναι το μεγάλο εμπορικό κέντρο στο ίντερνετ στον τομέα των τροφίμων, που απευθύνεται σε όλο το ντόπιο παραγωγικό δυναμικό, καθώς και στους εγχώριους και ξένους καταναλωτές.
Το παραγωγικό δυναμικό της Ελλάδας, αλλά και οι μικροί ή μεγάλοι καταναλωτές, μεμονωμένοι παραγωγοί αγροτικών ή κτηνοτροφικών προϊόντων, αλλά και ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί ή επιχειρήσεις τροφίμων, αλλά και έμποροι, επιχειρήσεις, super market, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τοπικές αγορές, κοινωνικές ομάδες, μπορούν να συνευρεθούν για να διαπραγματευτούν, να αναζητήσουν, να πουλήσουν ή να αγοράσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.
 

Πουλάει προϊόντα;

Η Gigagora δεν πουλάει, ούτε αγοράζει προϊόντα.
Διευκολύνει την επαφή μεταξύ καταναλωτή και παραγωγού ή επιχειρήσεων τροφίμων, μέσα από μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, σε ένα απλό, λιτό και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.
Η Gigagora σκοπεύει να βοηθήσει στις πωλήσεις των παραγωγών και των επιχειρήσεων τροφίμων και όχι να τους ανταγωνιστεί.
 

Ποιοι θα με δουν;

Ο ιστότοπος λειτουργεί σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά), ώστε να διευκολύνεται η αγοραπωλησία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Χιλιάδες αγοραστές και πωλητές αναζητούν ή προωθούν εδώ ποιοτικά προϊόντα, έχοντας την δυνατότητα σύγκρισης των τιμών.
Η συνεχής προώθηση με διάφορους τρόπους, η προβολή στις μηχανές αναζήτησης και στα κοινωνικά δίκτυα, εξασφαλίζει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.
 

Γιατί να φτιάξω ηλεκτρονικό κατάστημα;

Αποκτώ με το ελάχιστο δυνατό κόστος, μια ισχυρή παρουσία στο internet δημιουργώντας το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα στην Gigagora. Επεκτείνω με αυτόν τον τρόπο την επιχείρησή μου, ώστε να βελτιώσω τις πωλήσεις μου ή τις αγορές μου και την κερδοφορία μου.
Ως προμηθευτής (παραγωγός, συνεταιρισμός, επιχείρηση τροφίμων κλπ) μπορώ να πουλήσω τα προϊόντα μου.
Ως αγοραστής (μεμονωμένος, κοινωνική ομάδα ή επιχείρηση) μπορώ να αναζητήσω προσφορές με τα κριτήρια που θέτω εγώ για τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν.
Οι αγοραστές θα συμφωνήσουν απευθείας με τους πωλητές μέσω της πλατφόρμας, για τον τρόπο πληρωμής και μεταφοράς - παράδοσης των προϊόντων.
 

Τι περιέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Πρόκειται για ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μπορείτε να το «χτίσετε» μόνοι σας ή με την βοήθειά μας με ελάχιστο κόστος.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει:
Πλήρη παρουσίαση της δραστηριότητάς σας (Αναλυτική περιγραφή, λογότυπο, κατάλογοι pdf, στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας). Προβολή του καταστήματος βάσει κατηγοριοποίησης (Οικοτεχνία, Βιομηχανία, Βιοτεχνία, Παραγωγός), βάσει γεωγραφικής θέσης κλπ., δυνατότητα υποβολής σχολίων.
Καταχώρηση απεριόριστων προϊόντων - κατηγοριών, με πλήρη παρουσίασή τους (αναλυτική περιγραφή, χαρακτηριστικά, τιμή, φωτογραφίες, τρόπο πληρωμής - αποστολής, κλπ) και προβολή τους με κριτήριο τα χαρακτηριστικά τους (Βιολογικό, Παραδοσιακό, Πιστοποιημένο, Τυποποιημένο, Gourmet, Delicatessen).
Ηλεκτρονικό καλάθι, μηνιαία και ετήσια κίνηση δεδομένων, αυτόματη αποστολή επιβεβαιωτικών e mails στον πελάτη.
Παραγγελίες, ιστορικό των παραγγελιών που έχτε κάνει με τα πλήρη στοιχεία τους.
Πωλήσεις, ιστορικό πωλήσεων των προϊόντων σας με πλήρη επεξεργάσιμα στοιχεία.
Προβολή καταστημάτων και προϊόντων σε κοινωνικά δίκτυα.
Αμφίδρομη επικοινωνία με τους αγοραστές, με τους πελάτες σας και με άλλα καταστήματα που φιλοξενούνται στη Gigagora, μέσω Skype και φόρμας επικοινωνίας.
Αναζήτηση προϊόντων και καταστημάτων με απλή και σύνθετη μηχανή αναζήτησης.
Δυνατότητα χρήσης Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
 

Έχω ηλεκτρονικό κατάστημα. Γιατί να μπω και στην Gigagora;

Πολλά καταστήματα τροφίμων και προμηθευτές διαθέτουν δικά τους ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου όμως οι αγοραστές δεν μπορούν να τους βρουν εύκολα, μέσα στο χάος του ίντερνετ.
Με την παρουσία τους στην Gigagora βγαίνουν από την αφάνεια, εξασφαλίζουν μεγάλη επισκεψιμότητα ακόμα και στην δική τους ιστοσελίδα ή στο δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα) με τους συνδέσμους (links)που θα τοποθετηθούν και αυξάνουν κατακόρυφα το πελατολόγιό τους.
Μέσα από μια εύκολη διαδικασία με την σωστή κατηγοριοποίηση, οι αγοραστές βρίσκουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και έρχονται γρήγορα και αποτελεσματικά απευθείας σε επαφή με τον προμηθευτή του προϊόντος.
 

Ποια είναι τα οφέλη για τους προμηθευτές;

Οι προμηθευτές (παραγωγοί, συνεταιρισμοί και επιχειρήσεις τροφίμων) με την συμμετοχή τους στην Gigagora αποκτούν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα και πετυχαίνουν να διαθέσουν απευθείας στους καταναλωτές τα προϊόντα τους, στην τιμή που επιθυμούν, χωρίς μεσάζοντες.
Έχουν στην διάθεσή τους έναν επιπλέον τρόπο πώλησης -πέραν του κλασικού - σε μια τεράστια αγορά, εντός και εκτός συνόρων.
Επιπλέον οι προμηθευτές μπορούν να προβάλουν τις προσφορές τους με αποτέλεσμα οι αγοραστές να έχουν την δυνατότητα να κάνουν συγκρίσεις σε ποιότητα και τιμές.
 

Ποια είναι τα οφέλη για τους αγοραστές;

Οι αγοραστές (μεμονωμένοι καταναλωτές, κοινωνικές ομάδες, επιχειρήσεις, super market, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τοπικές αγορές κλπ) αναζητούν προϊόντα θέτοντας τις προδιαγραφές που επιθυμούν και τους ενδιαφέρουν.
Δημιουργώντας ηλεκτρονικό κατάστημα ζήτησης προϊόντων στην Gigagora, μπορούν να αναζητούν προϊόντα με βάση τις ανάγκες τους ή τις τιμές που αυτοί προσφέρουν.
 

Πώς κατηγοριοποιούνται τα προϊόντα;

Τα προϊόντα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες κατά τέτοιο τρόπο που σας διευκολύνει να φτάσετε εύκολα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε.
Επιλέγοντας τις γενικές κατηγορίες οδηγείστε στις επιμέρους υποκατηγορίες μέχρι να καταλήξετε στο τελικό προϊόν που αναζητάτε. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φίλτρα μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και σας συμφέρει βάση τιμής, προσφοράς, ονόματος κλπ.
Στη σελίδα του κάθε προϊόντος υπάρχουν πλήρη στοιχεία και πληροφορίες γι αυτό, όπως αναλυτική περιγραφή, φωτογραφίες, τιμή, συντελεστής ΦΠΑ, μονάδα μέτρησης, απόθεμα, ειδική κατηγορία (Βιολογικό - Παραδοσιακό - Τυποποιημένο - Πιστοποιημένο - Gourmet - Delicatessen), γεωγραφική θέση, κωδικός προϊόντος, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (νέο προϊόν - προσφορά - προτεινόμενο), εφόσον έχουν συμπληρωθεί από τον προμηθευτή του.
 

Σε τι διευκολύνουν οι διαδραστικοί χάρτες;

Με τους διαδραστικούς χάρτες που διαθέτει το σύστημα οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να γνωρίζουν την μεταξύ τους απόσταση, ώστε να υπολογίζουν τα έξοδα μεταφοράς.
Έτσι, οι συναλλασσόμενοι μπορούν να κάνουν τις επιλογές τους και με κριτήριο την απόσταση, αν θεωρούν ότι αυτό τους συμφέρει καλύτερα.
 

Τι είναι το καλάθι αγορών;

Το καλάθι αγορών είναι ένας ηλεκτρονικός εικονικός χώρος συλλογής των προϊόντων που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε. Το καλάθι αγορών σας, αν είστε μέλος παραμένει ενεργό με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι τη στιγμή που εσείς θα αποφασίσετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και να το βλέπετε από οποιοδήποτε υπολογιστή.
Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλάθι και χωρίς να είστε μέλος.
 

Τί είναι η «Λίστα μου»;

“Η Λίστα μου” είναι διαφορετική από το “Καλάθι αγορών”. Διατίθεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν επιλέξει πακέτο. Στην «Λίστα μου» μπορείτε να αποθηκεύετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να παρακολουθείτε τις τιμές και την διαθεσιμότητά τους, χωρίς υποχρεωτικά να κάνετε αγορά.
Παράλληλα η «Λίστα» είναι ορατή σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν επιλέξει πακέτο, ώστε να μπορούν να σας κάνουν αντιπροσφορές. Στη «Λίστα μου» μπορείτε να βάλετε ημερομηνία λήξεως για θα βλέπουν όλοι μέχρι πότε ισχύει.
Με αυτό τον τρόπο ιεραρχείτε και οργανώνετε τις αγοραστικές σας επιθυμίες, δέχεστε προτάσεις για ίδια ή ομοειδή προϊόντα και αν τελικά κάποια στιγμή αποφασίσετε να προχωρήστε σε αγορά, μεταφέρεστε απευθείας στο «Καλάθι αγορών».
 

Τι είναι τα προτεινόμενα προϊόντα;

Τα προτεινόμενα προϊόντα καθορίζονται από τους προμηθευτές και προβάλλονται σε ξεχωριστό χώρο μέσα στο κατάστημά τους, αλλά και στην αρχική σελίδα με σειρά καταχώρησης. Είναι ένας επιπλέον τρόπος προβολής και στοχευόμενης προώθησης των προϊόντων στην Gigagora.
 

Τι είναι οι προσφορές;

Οι προσφορές είναι προϊόντα σε δελεαστική τιμή και καθορίζονται από τους προμηθευτές. Προβάλλονται σε ξεχωριστό χώρο μέσα στο κατάστημα, αλλά και στην αρχική σελίδα με σειρά καταχώρησης. Είναι ένας επιπλέον τρόπος προβολής και στοχευόμενης προώθησης των προϊόντων στην Gigagora.
 

Τι είναι η Ζήτηση Προϊόντων;

Στη Ζήτηση Προϊόντων προβάλλονται τα προϊόντα που αναζητούνται από αγοραστές οι οποίοι διατηρούν ηλεκτρονικό κατάστημα στην Gigagora. Οι αγοραστές θέτουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που τους ενδιαφέρουν και καθορίζουν την τιμή αγοράς.
Τα προϊόντα αυτά προβάλλονται τόσο μέσα στα καταστήματα των αγοραστών, όσο και στην αρχική σελίδα με σειρά καταχώρησης. Επίσης προβάλλονται στις ειδικές σελίδες του site βάση γεωγραφικής θέσης και κατηγορίας προϊόντος.
 

Τί προσφέρει η αξιολόγηση;

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αξιολόγηση των προμηθευτών από τους αγοραστές, αλλά και η αξιολόγηση των αγοραστών από τους προμηθευτές.
Η αξιολόγηση με βαθμολογία, αλλά και με θετικά ή αρνητικά σχόλια αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο για την αξιοπιστία και την συμπεριφορά των συμμετεχόντων.
 

Τι είναι τα Βιβλία Μελών;

Στα «Βιβλία Μελών» έχουν πρόσβαση μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη. Είναι το σύνολο των αξιολογήσεων του κάθε μέλους της Gigagora.
Πρόκειται για ένα χρήσιμο βοήθημα πλοήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να βρείτε όλα τα μέλη που περιέχει το site με την σειρά αξιολόγησης και να μετακινηθείτε στις σελίδες τους. Όταν επιλέξετε ένα μέλος θα μεταφερθείτε αρχικά στην σελίδα με τις αξιολογήσεις του.
Όταν γραφτεί ένα καινούργιο μέλος στο site θα το δείτε να εμφανίζεται αυτόματα στο «Βιβλίο Μελών».
 

Τι είναι το blog μου;

Οι χρήστες του ιστότοπου μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους blog και να καταχωρούν, να σχολιάζουν και να αναπτύσσουν θέματα σχετικά με τον επαγγελματική τους ενασχόληση, τα προϊόντα τους, τον τρόπο καλλιέργειας, προώθησης, συνεργασίας, σχετικά με την γαστρονομία ή τον τρόπο παρασκευής συνταγών, να ανταλλάσουν ιδέες για ειδικά και γενικά θέματα. Οι αναρτήσεις αυτές μπορούν να ανανεώνονται συνεχώς και να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού από τους αναγνώστες.
Τα blog της Gigagora έχουν εγκατεστημένα αυτόματα συστήματα, που παρέχουν την δυνατότητα στα μέλη του site να καταχωρούν τα κείμενά τους με πολύ λίγα βήματα. Οι καταχωρήσεις στα blog προβάλλονται από την πιο πρόσφατη καταχώρηση στην παλαιότερη.
 

Μέλος

Εγγραφή χρήστη

Η εγγραφή σας ως μέλος στο site είναι απαραίτητη για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχει.
Πατήστε «Είσοδος» και κατόπιν «Δημιουργία νέου Λογαριασμού» για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής με τα πραγματικά στοιχεία σας. Το συνθηματικό εισόδου σας και περαιτέρω οδηγίες θα σταλούν στη διεύθυνση του e-mail που δηλώνετε. Προσοχή γιατί ενδέχεται να λάβετε το e-mail σαν spam.
Αν ξεχάσατε το συνθηματικό εισόδου σας πατήστε «Ανάκτηση νέου συνθηματικού εισόδου» και συμπληρώστε το Όνομα λογαριασμού ή διεύθυνση e-mail για να σας σταλεί νέο συνθηματικό.

 
Για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας, επιλέξτε από το μενού στη δεξιά πλευρά της σελίδας «Ο Λογαριασμός μου» και κατόπιν «Επεξεργασία».
 
 
 
 
 
 
 

Εντοπισμός Προϊόντων - Καταστημάτων


Για να εντοπίσετε το προϊόν ή το κατάστημα που σας ενδιαφέρει στην Gigarora, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις:
Προϊόντα προμηθευτών. Αναζητείστε τα προϊόντα των προμηθευτών με τέσσερις (4) διαφορετικούς τρόπους:
1. Επιλέξτε «Προϊόντα Προμηθευτών» στην αρχική σελίδα και κατόπιν κάνετε κλικ στο προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αν δεν εντοπίζετε αυτό που ψάχνετε πατήστε «Περισσότερα»και επιλέξτε κάποιο ή αναζητήστε το με γεωγραφικά κριτήρια.
2. Επιλέξτε «Διαδραστικός Χάρτης» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Μετάβαση στο χάρτη».Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τα διαθέσιμα προϊόντα, με γεωγραφικά κριτήρια.
3. Πατήστε το κουμπί «Προϊόντα»που βρίσκεται σε όλες τις σελίδες του site για να επιλέξετε κάποιο απ΄ όλα τα διαθέσιμα προϊόντα ή να τα αναζητήσετε με γεωγραφικά κριτήρια.
4. Επιλέξτε τις Ειδικές Κατηγορίες (Βιολογικό, Παραδοσιακό κλπ) που βρίσκονται στις περισσότερες σελίδες, για να εντοπίσετε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Καταστήματα προμηθευτών. Επιλέξτε «Καταστήματα προμηθευτών» από την αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Επισκεφθείτε τους Προμηθευτές».Στον χάρτη που εμφανίζεται επιλέξτε με γεωγραφικά κριτήρια τους παραγωγούς στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.
Ζήτηση Προϊόντων και Ηλεκτρονικό εργαλείο Αγοραστών. Επιλέξτε «Καταστήματα Αγοραστών» από την αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Επισκεφθείτε τους αγοραστές».Επιλέξτε στον κατάλογο ένα από τα προϊόντα που ζητούν οι αγοραστές. Αντίστοιχα, στον χάρτη που εμφανίζεται επιλέξτε με γεωγραφικά κριτήρια την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τα καταστήματα (Ηλεκτρονικά εργαλεία) των Αγοραστών.
«Βιβλία Μελών». Από το μενού του λογαριασμού σας επιλέξτε «Βιβλία Μελών» για να βρείτε όλα τα μέλη της Gigagora και μεταφερθείτε στην σελίδα με τις αξιολογήσεις τους, ενώ από εκεί έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε και στις σελίδες τους.
 

Καλάθι αγορών

Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε. Πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα.
Στον τρόπο πληρωμής επιλέξτε τον τρόπο που επιθυμείτε σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής του κάθε καταστήματος.
Πατήστε «Επισκόπηση Παραγγελίας» και στην επόμενη σελίδα «Υποβολή Παραγγελίας».
Για να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας του πακέτου που επιλέξατε, πατήστε το λινκ «Δείτε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας». Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας πατήστε το λινκ στο τέλος της σελίδας.
Αν έχετε επιλέξει Τραπεζική Μεταφορά, ολοκληρώστε την πληρωμή στο τραπεζικό κατάστημα, όπου ΠΡΙΝ από το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο Αριθμός παραγγελίας. (Αν δεν τον έχετε ήδη σημειώσει θα τον βρείτε στο e-mail που θα σας σταλεί αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας).
 

Παραγγελίες

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Παραγγελίες». Στο «Ιστορικό των παραγγελιών μου» περιέχονται οι παραγγελίες που έχετε ολοκληρώσει στο καλάθι σας. Επίσης βλέπετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κάθε παραγγελία, μέχρι να σας παραδοθεί.
Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής της ταξινόμησης κατά ημερομηνία, παραγγελία κλπ.
Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε αριθμό παραγγελίας έχετε κάνει και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη καρτέλα.
 

Αναθεώρηση παραγγελίας

Για να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάστημα από το οποίο έχετε κάνει την παραγγελία. Η Gigagora σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα καταστήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διαθέτουν. Είναι πιθανόν ο ιδιόκτητης του καταστήματος να σας αξιολογήσει αρνητικά.
 

Αξιολόγηση μελών

Μπορείτε να αξιολογείτε θετικά ή αρνητικά τα υπόλοιπα μέλη έπειτα από μία συναλλαγή.
Διατίθενται δύο τρόποι αξιολόγησης:
Με πόντους (αστέρια) ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι μείνατε από την συναλλαγή ή από το προϊόν
Με σχόλια.
Φροντίστε οι αξιολογήσεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές χωρίς προσωπικές εμπάθειες και προσβολές.
Απαγορεύεται να αξιολογείτε τον εαυτό σας.
 

Η «Λίστα μου»

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα προϊόν στην «Λίστα μου» πατήστε το κουμπί «Προσθήκη στη λίστα μου» που βρίσκεται σε κάθε προϊόν.
Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα προϊόν επιλέξτε «Αφαίρεση» και πατήστε «Ενημέρωση Λίστας». Με την «Ενημέρωση λίστας» θα δείτε αν έχει αλλάξει η τιμή και η διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχτε επιλέξει κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής σας στην σελίδα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από την «Λίστα μου» πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
Πατήστε «Ρυθμίσεις Λίστας» και συμπληρώστε τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες. Προτείνουμε να γράψετε έναν ελκυστικό τίτλο, που να παραπέμπει έξυπνα στο προϊόν που επιθυμείτε, ώστε να σας εντοπίζουν ευκολότερα όσοι πρόκειται να σας κάνουν αντιπροσφορές.
 

Αναζήτηση λίστας

Επιλέξτε «Η λίστα μου» στο μενού του λογαριασμού σας και κατόπιν στο ίδιο μενού πατήστε «Αναζήτηση λίστας». Θα οδηγηθείτε στην σελίδα με όλες τις λίστες των μελών, όπου περιέχονται τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις - κλειδιά.
 

Επικοινωνία με τα καταστήματα

Αν χρειαστεί να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κατάστημα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε το κουμπί «Επικοινωνία». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται, καθώς και το κείμενο του μηνύματός σας. Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί το μήνυμα στο εκάστοτε κατάστημα.
 

Αναζήτηση

Πληκτρολογήστε την λέξη που σας ενδιαφέρει στην αναζήτηση. Αν δεν σας δώσει αποτέλεσμα πατήστε στη Σύνθετη Αναζήτηση και επιλέγοντας τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν επιλέξτε στοχευμένα την κατηγορία που ψάχνετε.
 

Blog

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, για να σχολιάσετε τις αναρτήσεις των μελών που έχουν δικαίωμα δημιουργίας blog, πατώντας «Προσθήκη νέου σχολίου».
 

Επικοινωνία με την Gigagora

Αν χρειαστεί να επικοινωνήστε με τη Gigagora πατήστε στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας το «Επικοινωνία μαζί μας». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται καθώς και το κείμενο του μηνύματός σας. Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί το μήνυμα στην Gigagora.
 

Προμηθευτής

Εγγραφή χρήστη

Η εγγραφή σας ως μέλος στο site είναι απαραίτητη για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχει.
Πατήστε «Είσοδος» και κατόπιν «Δημιουργία νέου Λογαριασμού» για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής με τα πραγματικά στοιχεία σας. Το συνθηματικό εισόδου σας και περαιτέρω οδηγίες θα σταλούν στη διεύθυνση του e-mail που δηλώνετε. Προσοχή γιατί ενδέχεται να λάβετε το e-mail σαν spam.
Αν ξεχάσατε το συνθηματικό εισόδου σας πατήστε «Ανάκτηση νέου συνθηματικού εισόδου» και συμπληρώστε το Όνομα λογαριασμού ή διεύθυνση e-mail για να σας σταλεί νέο συνθηματικό.
Για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας, επιλέξτε «Ο Λογαριασμός μου» από το μενού στη δεξιά πλευρά της σελίδας και κατόπιν «Επεξεργασία».
 

Εντοπισμός Προϊόντων - Καταστημάτων

Για να εντοπίσετε το προϊόν ή το κατάστημα που σας ενδιαφέρει στην Gigarora, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις:
Προϊόντα προμηθευτών. Αναζητείστε τα προϊόντα των προμηθευτών με τέσσερις (4) διαφορετικούς τρόπους:
1. Επιλέξτε «Προϊόντα Προμηθευτών» στην αρχική σελίδα και κατόπιν κάνετε κλικ στο προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αν δεν εντοπίζετε αυτό που ψάχνετε πατήστε «Περισσότερα» και επιλέξτε κάποιο ή αναζητήστε το με γεωγραφικά κριτήρια.
2. Επιλέξτε «Διαδραστικός Χάρτης» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Μετάβαση στο χάρτη». Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τα διαθέσιμα προϊόντα, με γεωγραφικά κριτήρια.
3. Πατήστε το κουμπί «Προϊόντα» που βρίσκεται σε όλες τις σελίδες του site για να επιλέξετε κάποιο απ΄ όλα τα διαθέσιμα προϊόντα ή να τα αναζητήσετε με γεωγραφικά κριτήρια.
4. Επιλέξτε τις Ειδικές Κατηγορίες (Βιολογικό, Παραδοσιακό κλπ) που βρίσκονται στις περισσότερες σελίδες του site, για να εντοπίσετε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Καταστήματα προμηθευτών. Επιλέξτε «Καταστήματα προμηθευτών» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Επισκεφθείτε τους Παραγωγούς-Προμηθευτές». Στον χάρτη που εμφανίζεται επιλέξτε με γεωγραφικά κριτήρια τους παραγωγούς στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.
Ζήτηση Προϊόντων και Ηλεκτρονικό εργαλείο Αγοραστών. Επιλέξτε «Καταστήματα Αγοραστών» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Επισκεφθείτε τους αγοραστές». Επιλέξτε στον κατάλογο ένα από τα προϊόντα που ζητούν οι αγοραστές. Αντίστοιχα, στον χάρτη που εμφανίζεται επιλέξτε με γεωγραφικά κριτήρια την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τα καταστήματα (Ηλεκτρονικά εργαλεία) των Αγοραστών.
«Βιβλία Μελών». Από το μενού του λογαριασμού σας επιλέξτε «Βιβλία Μελών» για να βρείτε όλα τα μέλη της Gigagora και μεταφερθείτε στην σελίδα με τις αξιολογήσεις τους, ενώ από εκεί έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε και στις σελίδες τους.
 

Δημιουργία Καταστήματος

Στην Αρχική Σελίδα πατήστε «Δημιουργία Καταστήματος».
Στην σελίδα που οδηγείστε επιλέξτε:
«Μέλος» αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στη Gigagora. Μπορείτε όμως να παρακάμψετε τώρα αυτό το βήμα και να προχωρήστε στις υπόλοιπες επιλογές, με τις οποίες γίνεστε αυτομάτως και μέλος.
«Προμηθευτής» για να δείτε τα χαρακτηριστικά των πακέτων που προσφέρει η Gigagora. Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της δραστηριότητάς σας ή της επιχείρησής σας.
Πατήστε το κουμπί «Παραγγελία» κάτω από το πακέτο που επιλέγετε, το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και στη συνέχεια «Προσθήκη στο καλάθι».
Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον τρόπο πληρωμής αφήστε προεπιλεγμένη την «Τραπεζική Μεταφορά» έτσι ώστε να δείτε τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, στον οποίο πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο του πακέτου.
Πατήστε «Επισκόπηση Παραγγελίας» και στην επόμενη σελίδα «Υποβολή Παραγγελίας».
Για να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας του πακέτου που επιλέξατε, πατήστε το λινκ «δείτε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας». Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας πατήστε το λινκ στο τέλος της σελίδας.
ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Ολοκληρώστε την πληρωμή στο τραπεζικό κατάστημα, όπου ΠΡΙΝ από το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο Αριθμός παραγγελίας. (Αν δεν τον έχετε ήδη σημειώσει θα τον βρείτε στο e-mail που θα σας σταλεί αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας).
Το αργότερο εντός 48 ωρών μετά την εξόφληση, θα έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο σας.
 

Επεξεργασία Καταστήματος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Επεξεργασία» και ακολουθείστε τρία βήματα:
Πατήστε «Κατάστημα» και συμπληρώστε τη φόρμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην «Επωνυμία» όπου συμπληρώνετε το όνομα του καταστήματος σας όπως θέλετε να εμφανίζεται στο site. Η «Περιγραφή Καταστήματος», σας προτείνουμε να είναι περιεκτική και κατανοητή. Η επωνυμία με Λατινικούς χαρακτήρες θα εμφανίζεται στην διεύθυνση του browser και θα είναι αναγνωρίσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.
Πατήστε «Λογαριασμός» και επιλέξτε στον χάρτη την γεωγραφική θέση του καταστήματός σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Ανεβάστε την φωτογραφία ή το λογότυπο, που θέλετε να εμφανίζεται στο κατάστημά σας.
Πατήστε «Στοιχεία Τράπεζας» και συμπληρώστε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που επιθυμείτε να σας εξοφλούν οι πελάτες σας. . (μόνο για το κατάστημα Προμηθευτή).
Πατήστε «Είδος Καταστήματος» και συμπληρώστε τη φόρμα.
 

Δημιουργία - Επεξεργασία Προϊόντος

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα κάθε φορά που θέλετε να καταχωρήσετε νέο προϊόν. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας πατήστε «Υποβολή Ύλης», κατόπιν «Προϊόν» και συμπληρώστε την φόρμα. Επιλέξτε με προσοχή την «Ειδική Κατηγορία» που ανήκει το προϊόν σας και όπου απαιτείται φροντίστε να έχετε τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Στις «Πληροφορίες Προϊόντος» έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό του προϊόντος σας, αν επιθυμείτε.
Για να εμφανίζεται το προϊόν σας στην Αγγλική γλώσσα επιλέξτε το «Προϊόν» που έχετε ήδη καταχωρήσει στα Ελληνικά και κατόπιν πατήστε «Μετάφραση». Ακολουθήστε τις οδηγίες και επιλέξτε στις «Λειτουργίες» το «Προσθέστε μετάφραση». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα, όπου πρέπει αν αντικαταστήσετε το Όνομα και την Περιγραφή του προϊόντος στην Αγγλική γλώσσα. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα πεδία είναι προσυμπληρωμένα. Όπου επιθυμείτε μπορείτε να επέμβετε με προσοχή.
 

Εισαγωγή καταλόγου PDF στο κατάστημα

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε «Υποβολή Ύλης» και κατόπιν «Κατάλογος PDF». Συμπληρώστε την φόρμα, πατήστε αναζήτηση για να βρείτε το αρχείο στον υπολογιστή σας, πατήστε «Αποστολή» και τέλος «Αποθήκευση».
Για να αλλάξετε ή να καταργήσετε τον κατάλογο PDF πατήστε το κουμπί «Αλλάξτε PDF».
 

Πωλήσεις

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Πωλήσεις».
Πατήστε «Περίληψη» ή «Ανά Προϊόν» ή «Ανά Έτος» για να δείτε με ανάλογη ταξινόμηση το ιστορικό των πωλήσεων που έχει κάνει το κατάστημά σας.
Πατήστε «Προϊόντα» για να δείτε ή να επεξεργαστείτε τα προϊόντα που έχετε καταχωρήσει στο κατάστημά σας.
Πατήστε «Παραγγελίες» για να μεταφερθείτε στη λίστα που περιέχει όλες τις παραγγελίες των προϊόντων σας.
Πατήστε «Ολοκλήρωση Παραγγελιών» για να μαρκάρετε τις παραγγελίες που αποστέλλετε και κατόπιν το κουμπί «Ενημέρωση», ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα της κίνησης των προϊόντων σας.
Τόσο στο μέιλ που θα λάβετε όταν γίνει κάποια παραγγελία, όσο και στο Ιστορικό Παραγγελιών θα βρείτε έναν μοναδικό αριθμό, το λινκ του οποίου περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Από την σελίδα της κάθε παραγγελίας μπορείτε να επικοινωνήστε με τον αγοραστή αν χρειάζεται χρησιμοποιώντας το πεδίο «Πρόσθεσε Ένα Νέο Σχόλιο». Για να σταλεί το μήνυμα επιλέξτε « e-mail για ενημέρωση». Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω λειτουργία για να κρατήστε σημειώσεις για την παραγγελία που θα εμφανίζονται στο πεδίο «Παρατηρήσεις παραγγελίας».
 

Καλάθι αγορών

Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε. Πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα.
Στον τρόπο πληρωμής επιλέξτε τον τρόπο που επιθυμείτε σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής του κάθε καταστήματος.
Πατήστε «Επισκόπηση Παραγγελίας» και στην επόμενη σελίδα «Υποβολή Παραγγελίας».
Για να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας του πακέτου που επιλέξατε, πατήστε το λινκ «δείτε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας». Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας πατήστε το λινκ στο τέλος της σελίδας.
Αν έχετε επιλέξει Τραπεζική Μεταφορά, ολοκληρώστε την πληρωμή στο τραπεζικό κατάστημα, όπου ΠΡΙΝ από το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο Αριθμός παραγγελίας. (Αν δεν τον έχετε ήδη σημειώσει θα τον βρείτε στο e-mail που θα σας σταλεί αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας).
Τα μεταφορικά δεν προστίθενται αυτόματα στην τιμή του προϊόντος. Κατά την διαδικασία παραγγελίας φαίνεται αν υπάρχει επιπλέον χρέωση ή όχι για τα μεταφορικά. Ο κάθε προμηθευτής καθορίζει την δική του πολιτική χρέωσης μεταφορικών, τα οποία εμφανίζονται με λίνκ (Μεταφορικά) στην σελίδα του κάθε καταστήματος και του κάθε προϊόντος.
 

Παραγγελίες

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Παραγγελίες». Στο «Ιστορικό των παραγγελιών μου» περιέχονται οι παραγγελίες που έχετε ολοκληρώσει στο καλάθι σας. Επίσης βλέπετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κάθε παραγγελία, μέχρι να σας παραδοθεί.
Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής της ταξινόμησης κατά ημερομηνία, παραγγελία κλπ.
Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε αριθμό παραγγελίας έχετε κάνει και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη καρτέλα.
 

Αναθεώρηση παραγγελίας

Για να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάστημα από το οποίο έχετε κάνει την παραγγελία. Η Gigagora σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα καταστήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διαθέτουν. Είναι πιθανόν ο ιδιόκτητης του καταστήματος να σας αξιολογήσει αρνητικά.
 

Αξιολόγηση μελών

Μπορείτε να αξιολογείτε θετικά ή αρνητικά τα υπόλοιπα μέλη έπειτα από μία συναλλαγή.
Διατίθενται δύο τρόποι αξιολόγησης:
Με πόντους (αστέρια) ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι μείνατε από την συναλλαγή ή από το προϊόν
Με σχόλια.
Φροντίστε οι αξιολογήσεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές χωρίς προσωπικές εμπάθειες και προσβολές.
Απαγορεύεται να αξιολογείτε τον εαυτό σας.
 

Η «Λίστα μου»

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα προϊόν στην «Λίστα μου» πατήστε το κουμπί «Προσθήκη στη λίστα μου» που βρίσκεται σε κάθε προϊόν. Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα προϊόν επιλέξτε «Αφαίρεση» και πατήστε «Ενημέρωση Λίστας». Με την «Ενημέρωση λίστας» θα δείτε αν έχει αλλάξει η τιμή και η διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχτε επιλέξει κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής σας στην σελίδα.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από την «Λίστα μου» πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
Πατήστε «Ρυθμίσεις Λίστας» και συμπληρώστε τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες.
Προτείνουμε να γράψετε έναν ελκυστικό τίτλο, που να παραπέμπει έξυπνα στο προϊόν που επιθυμείτε, ώστε να σας εντοπίζουν ευκολότερα όσοι πρόκειται να σας κάνουν αντιπροσφορές.
 

Αναζήτηση λίστας

Επιλέξτε «Η λίστα μου» στο μενού του λογαριασμού σας και κατόπιν στο ίδιο μενού πατήστε «Αναζήτηση λίστας».
Θα οδηγηθείτε στην σελίδα με όλες τις λίστες των μελών, όπου περιέχονται τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις - κλειδιά.
Η Αναζήτηση λίστας είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους προμηθευτές, αφού βλέποντας τις επιθυμίες των άλλων μελών μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους για να κάνουν τις δικές τους προσφορές στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.
 

Επικοινωνία με τα καταστήματα

Αν χρειαστεί να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κατάστημα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε το κουμπί «Επικοινωνία». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται, καθώς και το κείμενο του μηνύματός σας. Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί το μήνυμα στο εκάστοτε κατάστημα.
 

Προσωπική προώθηση

Εκτός από το αυτόματο σύστημα προώθησης της Gigagora στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε και μόνοι σας όποτε εσείς θέλετε να προωθείτε το κατάστημά σας και τα προϊόντα σας με τα εργαλεία που σας προσφέρει το site.
Μπορείτε να καλέσετε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων στη σελίδα σας στη Gigagora κάνοντας προώθηση (Share) και Like του καταστήματος σας, των προϊόντων σας ή του blog σας, αλλά και οποιασδήποτε άλλης σελίδας σας ενδιαφέρει. Θα δημιουργηθεί το κατάλληλο link στο Facebook, στο Twitter, στο Google+, στο Linkedin και σε δεκάδες άλλα κοινωνικά δίκτυα, για να οδηγεί τους φίλους σας, στη σελίδα σας στη Gigagora.
Με το ειδικό κουμπί μπορείτε να στέλνετε με e-mail στις επαφές σας το κατάστημα και τα προϊόντα σας.
 

Αναζήτηση

Πληκτρολογήστε την λέξη που σας ενδιαφέρει στην αναζήτηση. Αν δεν σας δώσει αποτέλεσμα πατήστε στη Σύνθετη Αναζήτηση και επιλέγοντας τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν επιλέξτε στοχευμένα την κατηγορία που ψάχνετε.
 

Blog

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε «Υποβολή Ύλης» και κατόπιν «Ανάρτηση» για να δημιουργήστε το δικό σας Blog μέσα στην Gigagora. Οι αναρτήσεις που κάνετε θα εμφανίζονται αυτόματα και στο Blog του site.
Χρησιμοποιώντας τον σύνθετο επεξεργαστή κειμένου μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και να διαμορφώνετε το blog όπως εσείς θέλετε. Για να εμφανιστούν οι φωτογραφίες σας στην ανάρτηση, πρέπει στο "Μορφότυπο Εισόδου" να επιλέξετε "Full HTML'.
Οι αναρτήσεις σας στο προσωπικό σας blog είναι ένας επιπλέον έξυπνος τρόπος προώθησης του καταστήματος σας και των προϊόντων σας.
Τα μέλη μπορούν να σχολιάζουν τις αναρτήσεις των Blog πατώντας «Προσθήκη νέου σχολίου».
Ο καθένας μπορεί να προωθεί τις αναρτήσεις των blog στα κοινωνικά δίκτυα.
 

Επικοινωνία με την Gigagora

Αν χρειαστεί να επικοινωνήστε με τη Gigagora πατήστε στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας το «Επικοινωνία μαζί μας». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται καθώς και το κείμενο του μηνύματός σας.
Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί το μήνυμα στην Gigagora.
 

Αγοραστής

Εγγραφή χρήστη

Η εγγραφή σας ως μέλος στο site είναι απαραίτητη για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχει.
Πατήστε «Είσοδος» και κατόπιν «Δημιουργία νέου Λογαριασμού» για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής με τα πραγματικά στοιχεία σας. Το συνθηματικό εισόδου σας και περαιτέρω οδηγίες θα σταλούν στη διεύθυνση του e-mail που δηλώνετε. Προσοχή γιατί ενδέχεται να λάβετε το e-mail σαν spam.
Αν ξεχάσατε το συνθηματικό εισόδου σας πατήστε «Ανάκτηση νέου συνθηματικού εισόδου» και συμπληρώστε το Όνομα λογαριασμού ή διεύθυνση e-mail για να σας σταλεί νέο συνθηματικό.
Για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας, επιλέξτε «Ο Λογαριασμός μου» από το μενού στη δεξιά πλευρά της σελίδας και κατόπιν «Επεξεργασία».
 

Εντοπισμός Προϊόντων - Καταστημάτων

Για να εντοπίσετε το προϊόν ή το κατάστημα που σας ενδιαφέρει στην Gigarora, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις:
Προϊόντα προμηθευτών. Αναζητείστε τα προϊόντα των προμηθευτών με τέσσερις (4) διαφορετικούς τρόπους:
1. Επιλέξτε «Προϊόντα Προμηθευτών» στην αρχική σελίδα και κατόπιν κάνετε κλικ στο προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αν δεν εντοπίζετε αυτό που ψάχνετε πατήστε «Περισσότερα» και επιλέξτε κάποιο ή αναζητήστε το με γεωγραφικά κριτήρια.
2. Επιλέξτε «Διαδραστικός Χάρτης» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Μετάβαση στο χάρτη». Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τα διαθέσιμα προϊόντα, με γεωγραφικά κριτήρια.
3. Πατήστε το κουμπί «Προϊόντα» που βρίσκεται σε όλες τις σελίδες του site για να επιλέξετε κάποιο απ΄ όλα τα διαθέσιμα προϊόντα ή να τα αναζητήσετε με γεωγραφικά κριτήρια.
4. Επιλέξτε τις Ειδικές Κατηγορίες (Βιολογικό, Παραδοσιακό κλπ) που βρίσκονται στις περισσότερες σελίδες του site, για να εντοπίσετε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Καταστήματα προμηθευτών. Επιλέξτε «Καταστήματα προμηθευτών» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Επισκεφθείτε τους Παραγωγούς-Προμηθευτές». Στον χάρτη που εμφανίζεται επιλέξτε με γεωγραφικά κριτήρια τους παραγωγούς στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.
Ζήτηση Προϊόντων και Ηλεκτρονικό εργαλείο Αγοραστών. Επιλέξτε «Καταστήματα Αγοραστών» στην αρχική σελίδα και κάνετε κλικ στο «Επισκεφθείτε τους αγοραστές». Επιλέξτε στον κατάλογο ένα από τα προϊόντα που ζητούν οι αγοραστές. Αντίστοιχα, στον χάρτη που εμφανίζεται επιλέξτε με γεωγραφικά κριτήρια την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να βρείτε τα καταστήματα (Ηλεκτρονικά εργαλεία) των Αγοραστών.
«Βιβλία Μελών». Από το μενού του λογαριασμού σας επιλέξτε «Βιβλία Μελών» για να βρείτε όλα τα μέλη της Gigagora και μεταφερθείτε στην σελίδα με τις αξιολογήσεις τους, ενώ από εκεί έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε και στις σελίδες τους.
 

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Εργαλείου

Στην Αρχική Σελίδα πατήστε «Δημιουργία Καταστήματος».
Στην σελίδα που οδηγείστε επιλέξτε:
«Μέλος» αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στη Gigagora. Μπορείτε όμως να παρακάμψετε τώρα αυτό το βήμα και να προχωρήστε στις υπόλοιπες επιλογές, με τις οποίες γίνεστε αυτομάτως και μέλος.
«Αγοραστής», για να δείτε τα χαρακτηριστικά των πακέτων που προσφέρει η Gigagora. Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της δραστηριότητάς σας ή της επιχείρησής σας.
Πατήστε το κουμπί «Παραγγελία» κάτω από το πακέτο που επιλέγετε, το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και στη συνέχεια «Προσθήκη στο καλάθι».
Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον τρόπο πληρωμής αφήστε προεπιλεγμένη την «Τραπεζική Μεταφορά» έτσι ώστε να δείτε τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, στον οποίο πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο του πακέτου.
Πατήστε «Επισκόπηση Παραγγελίας» και στην επόμενη σελίδα «Υποβολή Παραγγελίας».
Για να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας του πακέτου που επιλέξατε, πατήστε το λινκ «δείτε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας». Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας πατήστε το λινκ στο τέλος της σελίδας.
ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Ολοκληρώστε την πληρωμή στο τραπεζικό κατάστημα, όπου ΠΡΙΝ από το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο Αριθμός παραγγελίας. (Αν δεν τον έχετε ήδη σημειώσει θα τον βρείτε στο e-mail που θα σας σταλεί αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας).
Το αργότερο εντός 48 ωρών μετά την εξόφληση, θα έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο σας.
 

Επεξεργασία Ηλεκτρονικού Εργαλείου

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Επεξεργασία» και ακολουθείστε τρία βήματα:
Πατήστε «Κατάστημα» και συμπληρώστε τη φόρμα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην «Επωνυμία» όπου συμπληρώνετε το όνομα του καταστήματος σας (Ηλεκτρονικό Εργαλείο), όπως θέλετε να εμφανίζεται στο site. Η «Περιγραφή Καταστήματος», σας προτείνουμε να είναι περιεκτική και κατανοητή. Η επωνυμία με Λατινικούς χαρακτήρες θα εμφανίζεται στην διεύθυνση του browser και θα είναι αναγνωρίσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.
Πατήστε «Λογαριασμός» και επιλέξτε στον χάρτη την γεωγραφική θέση του καταστήματός σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Ανεβάστε την φωτογραφία ή το λογότυπο, που θέλετε να εμφανίζεται στο κατάστημά σας.
 

Ζήτηση Προϊόντος

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα κάθε φορά που θέλετε να καταχωρήστε τα προϊόντα που ζητάτε να αγοράσετε.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας πατήστε «Υποβολή Ύλης», κατόπιν «Ζήτηση Προϊόντων» και συμπληρώστε την φόρμα.
Για να εμφανίζεται η Ζήτηση Προϊόντος στην Αγγλική γλώσσα επιλέξτε την καταχώρηση που έχετε κάνει στα Ελληνικά και κατόπιν πατήστε «Μετάφραση».
Ακολουθήστε τις οδηγίες και επιλέξτε στις «Λειτουργίες» το «Προσθέστε μετάφραση». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα, όπου πρέπει αν αντικαταστήσετε το όνομα και την Περιγραφή στην Αγγλική γλώσσα. Τα υπόλοιπα πεδία είναι προσυμπληρωμένα. Όπου επιθυμείτε μπορείτε να επέμβετε με προσοχή.
 

Εισαγωγή καταλόγου PDF

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε «Υποβολή Ύλης» και κατόπιν «Κατάλογος PDF».
Συμπληρώστε την φόρμα, πατήστε αναζήτηση για να βρείτε το αρχείο στον υπολογιστή σας, πατήστε «Αποστολή» και τέλος «Αποθήκευση».
Για να αλλάξετε ή να καταργήσετε τον κατάλογο PDF πατήστε το κουμπί «Αλλάξτε PDF».
 

Καλάθι αγορών

Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε. Πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα.
Στον τρόπο πληρωμής επιλέξτε τον τρόπο που επιθυμείτε σύμφωνα με την πολιτική πληρωμής του κάθε καταστήματος.
Πατήστε «Επισκόπηση Παραγγελίας» και στην επόμενη σελίδα «Υποβολή Παραγγελίας».
Για να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας του πακέτου που επιλέξατε, πατήστε το λινκ «δείτε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας». Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας πατήστε το λινκ στο τέλος της σελίδας.
Αν έχετε επιλέξει Τραπεζική Μεταφορά, ολοκληρώστε την πληρωμή στο τραπεζικό κατάστημα, όπου ΠΡΙΝ από το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο Αριθμός παραγγελίας. (Αν δεν τον έχετε ήδη σημειώσει θα τον βρείτε στο e-mail που θα σας σταλεί αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας).
Τα μεταφορικά δεν προστίθενται αυτόματα στην τιμή του προϊόντος. Κατά την διαδικασία παραγγελίας φαίνεται αν υπάρχει επιπλέον χρέωση ή όχι για τα μεταφορικά. Ο κάθε προμηθευτής καθορίζει την δική του πολιτική χρέωσης μεταφορικών, τα οποία εμφανίζονται με λίνκ (Μεταφορικά) στην σελίδα του κάθε καταστήματος και του κάθε προϊόντος.
 

Παραγγελίες

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε «Παραγγελίες». Στο «Ιστορικό των παραγγελιών μου» περιέχονται οι παραγγελίες που έχετε ολοκληρώσει στο καλάθι σας.
Επίσης βλέπετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κάθε παραγγελία, μέχρι να σας παραδοθεί.
Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής της ταξινόμησης κατά ημερομηνία, παραγγελία κλπ.
Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε αριθμό παραγγελίας έχετε κάνει και θα μεταφερθείτε στην αντίστοιχη καρτέλα.
 

Αναθεώρηση παραγγελίας

Για να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάστημα από το οποίο έχετε κάνει την παραγγελία. Η Gigagora σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα καταστήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διαθέτουν. Είναι πιθανόν ο ιδιόκτητης του καταστήματος να σας αξιολογήσει αρνητικά.
 

Αξιολόγηση μελών

Μπορείτε να αξιολογείτε θετικά ή αρνητικά τα υπόλοιπα μέλη έπειτα από μία συναλλαγή.
Διατίθενται δύο τρόποι αξιολόγησης:
Με πόντους (αστέρια) ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι μείνατε από την συναλλαγή ή από το προϊόν
Με σχόλια.
Φροντίστε οι αξιολογήσεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές χωρίς προσωπικές εμπάθειες και προσβολές.
Απαγορεύεται να αξιολογείτε τον εαυτό σας.
 

Η «Λίστα μου»

Η «Λίστα μου» είναι ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο για τους αγοραστές, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά με την Ζήτηση Προϊόντων, ώστε οι προμηθευτές βλέποντας τις επιθυμίες τους να επικοινωνούν μαζί τους για να κάνουν τις δικές τους προσφορές στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.
Αν θέλετε να προσθέσετε ένα προϊόν στην «Λίστα μου» πατήστε το κουμπί «Προσθήκη στη λίστα μου» που βρίσκεται σε κάθε προϊόν. Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα προϊόν επιλέξτε «Αφαίρεση» και πατήστε «Ενημέρωση Λίστας». Με την «Ενημέρωση λίστας» θα δείτε αν έχει αλλάξει η τιμή και η διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχετε επιλέξει κατά το χρονικό διάστημα της παραμονής σας στην σελίδα.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από την «Λίστα μου» πατήστε «Προσθήκη στο καλάθι».
Πατήστε «Ρυθμίσεις Λίστας» και συμπληρώστε τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες. Προτείνουμε να γράψετε έναν ελκυστικό τίτλο, που να παραπέμπει έξυπνα στο προϊόν που επιθυμείτε, ώστε να σας εντοπίζουν ευκολότερα όσοι πρόκειται να σας κάνουν αντιπροσφορές.
 

Προσωπική προώθηση

Εκτός από το αυτόματο σύστημα προώθησης της Gigagora στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε και μόνοι σας, όποτε εσείς θέλετε, να προωθείτε τη σελίδα σας και τα προϊόντα που αναζητάτε με τα εργαλεία που σας προσφέρει το site.
Μπορείτε να καλέσετε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων στη σελίδα σας στη Gigagora κάνοντας προώθηση (Share) και Like του Ηλεκτρονικού Εργαλείου, των προϊόντων ή του blog σας, αλλά και οποιασδήποτε άλλης σελίδας σας ενδιαφέρει. Θα δημιουργηθεί το κατάλληλο link στο Facebook, στο Twitter, στο Google+, στο Linkedin και σε δεκάδες άλλα κοινωνικά δίκτυα, για να οδηγεί τους φίλους σας, στη σελίδα σας στη Gigagora.
Με το ειδικό κουμπί μπορείτε να στέλνετε με e-mail στις επαφές σας τη σελίδα σας και τα προϊόντα που ζητάτε.
 

Αναζήτηση λίστας

Επιλέξτε «Η λίστα μου» στο μενού του λογαριασμού σας και κατόπιν στο ίδιο μενού πατήστε «Αναζήτηση λίστας». Θα οδηγηθείτε στην σελίδα με όλες τις λίστες των μελών, όπου περιέχονται τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις - κλειδιά.
 

Επικοινωνία με τα καταστήματα

Αν χρειαστεί να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κατάστημα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε το κουμπί «Επικοινωνία». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται, καθώς και το κείμενο του μηνύματός σας.
Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί το μήνυμα στο εκάστοτε κατάστημα.
 

Αναζήτηση

Πληκτρολογήστε την λέξη που σας ενδιαφέρει στην αναζήτηση. Αν δεν σας δώσει αποτέλεσμα πατήστε στη Σύνθετη Αναζήτηση και επιλέγοντας τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν επιλέξτε στοχευμένα την κατηγορία που ψάχνετε.
 

Blog

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε «Υποβολή Ύλης» και κατόπιν «Ανάρτηση» για να δημιουργήστε το δικό σας Blog μέσα στην Gigagora. Οι αναρτήσεις που κάνετε θα εμφανίζονται αυτόματα και στο Blog του site.
Χρησιμοποιώντας τον σύνθετο επεξεργαστή κειμένου μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και να διαμορφώνετε το blog όπως εσείς θέλετε. Για να εμφανιστούν οι φωτογραφίες σας στην ανάρτηση, πρέπει στο "Μορφότυπο Εισόδου" να επιλέξετε "Full HTML'.
Οι αναρτήσεις σας στο προσωπικό σας blog είναι ένας επιπλέον έξυπνος τρόπος προώθησης του καταστήματος σας (Ηλεκτρονικού Εργαλείου) και των προϊόντων που αναζητάτε.
Τα μέλη μπορούν να σχολιάζουν τις αναρτήσεις των Blog πατώντας «Προσθήκη νέου σχολίου».
Ο καθένας μπορεί να προωθεί τις αναρτήσεις των blog στα κοινωνικά δίκτυα.
 

Επικοινωνία με την Gigagora

Αν χρειαστεί να επικοινωνήστε με τη Gigagora πατήστε στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας το «Επικοινωνία μαζί μας». Θα μεταφερθείτε στην φόρμα επικοινωνίας, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται καθώς και το κείμενο του μηνύματός σας.
Πατήστε το κουμπί αποστολή για να σταλεί το μήνυμα στην Gigagora.
 

Πακέτα Προμηθευτή – Αγοραστή

Ποιός είναι Προμηθευτής;

Προμηθευτής στη Gigagora είναι όποιος επιλέγει Πακέτο Προμηθευτή με σκοπό να δημιουργήσει με οικονομικό τρόπο το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλάει τα προϊόντα του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, μέσα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στο ίντερνετ με ανεξάρτητα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Η Gigagora είναι το απόλυτο εργαλείο αγορών και πωλήσεων και όχι ένας ακόμα επαγγελματικός κατάλογος.
 

Ποιός είναι Αγοραστής;

Αγοραστής στη Gigagora είναι όποιος επιλέγει Πακέτο Αγοραστή για να έχει την δυνατότητα να αναζητά τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν με τις προδιαγραφές ή και τις τιμές που αυτός επιθυμεί. Ο Αγοραστής δημιουργεί το απόλυτο ηλεκτρονικό εργαλείο Ζήτησης Προϊόντων, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
 

Πώς αγοράζω πακέτο;

Στην Αρχική Σελίδα πατήστε «Δημιουργία Καταστήματος».
Στην σελίδα που οδηγείστε επιλέξτε:
«Μέλος» αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στη Gigagora. Μπορείτε όμως να παρακάμψετε τώρα αυτό το βήμα και να προχωρήστε στις υπόλοιπες επιλογές, με τις οποίες γίνεστε αυτομάτως και μέλος.
«Προμηθευτής» ή
«Αγοραστής»,
για να δείτε τα χαρακτηριστικά των πακέτων που προσφέρει η Gigagora. Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της δραστηριότητάς σας ή της επιχείρησής σας.
Πατήστε το κουμπί «Παραγγελία» κάτω από το πακέτο που επιλέγετε, το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και στη συνέχεια «Προσθήκη στο καλάθι».
Στην σελίδα που θα οδηγηθείτε πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» και συμπληρώστε προσεκτικά την φόρμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον τρόπο πληρωμής αφήστε προεπιλεγμένη την «Τραπεζική Μεταφορά» έτσι ώστε να δείτε τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, στον οποίο πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο του πακέτου.
Πατήστε «Επισκόπηση Παραγγελίας» και στην επόμενη σελίδα «Υποβολή Παραγγελίας».
Για να δείτε τα στοιχεία της παραγγελίας του πακέτου που επιλέξατε, πατήστε το λινκ «δείτε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας». Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας πατήστε το λινκ στο τέλος της σελίδας.
ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Ολοκληρώστε την πληρωμή στο τραπεζικό κατάστημα, όπου ΠΡΙΝ από το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο Αριθμός παραγγελίας. (Αν δεν τον έχετε ήδη σημειώσει θα τον βρείτε στο e-mail που θα σας σταλεί αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας).
Το αργότερο εντός 48 ωρών μετά την εξόφληση, θα έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο σας.
 

Ωφέλη

- Απευθείας αγορά από τον προμηθευτή - πωλητή
- Μεγάλη ποικιλία Ελληνικών προϊόντων
- Σύγκριση τιμών και ποιότητας
- Επικοινωνία με τον προμηθευτή - πωλητή
- Δυνατότητα διαπραγμάτευσης των τιμών
- Αναζήτηση προϊόντων βάση γεωγραφικής θέσης
- Πρόσβαση στην αξιολόγηση που έχουν κάνει προηγούμενοι καταναλωτές

 

glqxz9283 sfy39587p08