Skip to content

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι σας.

0 Τεμάχια 0.00€
Καλάθι αγορών
Είσοδος

Λάτρεις των πιο ποιοτικών ελληνικών προϊόντων

Όροι Χρήσης

Ελληνική Version

Γενικοί όροι χρήσης του www.gigagora.gr, www.gigagora.com

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 22/12/2015

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης πριν συνεχίσετε:

Στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, ορίζεται ως «χρήστης» ο οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος ή μη, συνδρομητής ή μη, που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο  www.gigagora.gr και  www.gigagora.com και έχει πρόσβαση σε αυτόν.

«Επισκέπτης» είναι ο μη εγγεγραμμένος χρήστης, που επισκέπτεται αυτόν τον ιστόποτο.

«Μέλος» είναι ο χρήστης που κάνει εγγραφή στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας προσωπικά του στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ. Το μέλος έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους προμηθευτές ή τους αγοραστές και διαθέτει καλάθι αγορών.

«Προμηθευτής» είναι το μέλος που έχει επιλέξει ένα από τα αντίστοιχα πακέτα συνδρομής, για να δημιουργήσει την προσωπική του σελίδα ή το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα στο σάιτ, με σκοπό να προωθεί ή να πουλάει τα προϊόντα του.

«Αγοραστής» είναι το μέλος που έχει επιλέξει ένα από τα αντίστοιχα πακέτα συνδρομής για να δημιουργήσει τη δική του προσωπική σελίδα Ζήτησης Προϊόντων στο σάιτ, με σκοπό να ζητάει για να αγοράσει προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, με τις προδιαγραφές που αυτός ορίζει.

Οι χρήστες αυτού του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που διαθέτει δηλώνουν ότι τον χρησιμοποιούν με δική τους ευθύνη και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης κατά την χρονική στιγμή που έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Επομένως οι χρήστες οφείλουν να διαβάσουν με προσοχή τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και να τους αποδεχτούν, πριν συνεχίσουν την περιήγησή τους στον δικτυακό τόπο. Εφόσον δεν συμφωνούν με τους γενικούς και ειδικούς όρους χρήσης παρακαλούνται να μην τον χρησιμοποιούν.

Ορισμένες  υπηρεσίες ενδέχεται να διέπονται από ειδικούς όρους χρήσης, οι οποίοι μπορούν να υποκαταστήσουν ή να τροποποιήσουν τους παρόντες γενικούς όρους χρήσης. Πριν την περιήγηση και την χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, ο χρήστης οφείλει να διαβάσει και να συμφωνήσει και με τους ειδικούς όρους χρήσης, όπου υπάρχουν.

Το site www.gigagora.gr, www.gigagora.com δημιουργήθηκε με σκοπό να δίδεται η δυνατότητα στους χρήστες να προωθούν ή να αναζητούν προϊόντα. Από το portal διαδίδονται μέσω διαδικτύου και πιθανόν άλλων μέσων αν διατίθενται, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις που υποβάλουν οι χρήστες, ενώ ο παρόν ιστότοπος δεν υποχρεούται να διορθώνει, ούτε να παρεμβαίνει στα δεδομένα που καταχωρούνται από αυτούς. Η ευθύνη για την ποιότητα, την διαθεσιμότητα και την νομιμότητα των προϊόντων και οποιασδήποτε συναλλαγής γίνεται μεταξύ των χρηστών, ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς και ο ιστότοπος δεν εκπροσωπεί τους συναλλασσόμενους χρήστες, ούτε τους αγοραστές, ούτε τους προμηθευτές - πωλητές.

 

Ενημερωθείτε για τη νομοθεσία που ισχύει, πριν καταχωρήσετε την δραστηριότητά σας και το προϊόν σας

Η ευθύνη της απόφασης να καταχωρήσετε την δραστηριότητά σας ή την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας ή να προχωρήσετε σε μια αγορά είναι δική σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τη νομοθεσία που ισχύει πριν κάνετε οποιαδήποτε καταχώρηση ή αγορά.

Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ο λογιστής σας, ο δικηγόρος σας, καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Όταν αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης μας και καταχωρείτε το χώρο σας, βεβαιώνετε ότι θα τηρείτε τους νόμους και τους κανονισμούς που ισχύουν.

 

Το site διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, το σχεδιασμό, τη διάταξη ή την  διαμόρφωση του δικτυακού τόπου και τις υπηρεσίες που διαθέτει ή να προσθέσει νέες υπηρεσίες, χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Πρόσβαση και χρήση

 

Ο χρήστης συμφωνεί να χρησιμοποιεί τον δικτυακό τόπο και τις υπηρεσίες του με τον όρο ότι συμμορφώνεται με τους Ελληνικούς νόμους, τα χρηστά ήθη, τους γενικούς και ειδικούς όρους. Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη χρήση του δικτυακού τόπου εκτός από τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Αν επισκέπτεστε το site από άλλη χώρα, αποδέχεστε ότι έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους.

Ο χρήστης αποδέχεται ότι σέβεται τους άλλους χρήστες. Στην περίπτωση που οι διαχειριστές του παρόντος δικτυακού τόπου διαπιστώσουν ότι κάποιος χρήστης παραβιάζει τους όρους χρήσης και δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία του σάιτ ή προκαλεί βλάβη σε άλλους χρήστες ή σε τρίτους με δόλιο σκοπό, τότε δύνανται να διαγράψουν ή να αποκλείσουν τον συγκεκριμένο χρήστη από την πρόσβαση του σε αυτό, χωρίς επιστροφή του τιμήματος που πιθανόν να έχει καταβάλλει για την φιλοξενία (συνδρομή).

Ο χρήστης αποδέχεται ότι δεν θα παρενοχλήσει τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ή θα συλλέξει ή θα αποθηκεύσει προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών. Απαγορεύεται η χρήση του ιστοτόπου και των υπηρεσιών του για την παρενόχληση των άλλων χρηστών με ανεπιθύμητα μηνύματα spam.

Οι χρήστες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται στην ιστοσελίδα για παράνομο σκοπό, όπως προσωπικά δεδομένα, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά σήματα, πνευματικά δικαιώματα, ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Οι χρήστες συμφωνούν ότι δεν θα βλάψουν τον δικτυακό τόπο, ούτε τρίτους με εισαγωγή ή διάδοση ιών Η/Υ, παρεμπόδιση λειτουργίας του σάιτ κλπ.

Αποδέχεστε ότι αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη και θα αποζημιώσετε τους διαχειριστές σε περίπτωση νομικής ή οικονομικής αντιδικίας για κάθε απαίτηση, αγωγή, ενέργεια, ή άλλη διαδικασία εναντίον τους από τρίτους, στο βαθμό που αυτή η απαίτηση, αγωγή, ενέργεια, ή άλλη διαδικασία που εγέρθηκε εναντίον των διαχειριστών, βασίζεται σε ενέργειες που προήλθαν από χρήση του δικού σας υπολογιστή ή του λογαριασμού σας.

 

Εγγραφή χρήστη

 

Ο επισκέπτης του παρόντος δικτυακού τόπου προκειμένου να χρησιμοποιήσει ορισμένες υπηρεσίες του, πρέπει να εγγραφεί ως «Μέλος» επιλέγοντας όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου, αναφέροντας ένα έγκυρο e-mail. Τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσει για την εγγραφή δεσμεύεται ότι είναι αληθινά, ότι δεν αναφέρονται σε άλλο πρόσωπο ή εταιρεία και ότι είναι αυθεντικά.

Ο κωδικός πρόσβασης θα σταλεί αυτόματα σε αυτό το e-mail και μπορείτε κατόπιν να τον τροποποιήσετε. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διατηρήσει κρυφό τον κωδικό εισόδου για την δική του ασφάλεια και δεν δικαιούται αποζημίωσης από τον δικτυακό τόπο. Σε περίπτωση που υποπτευθεί τη χρήση του κωδικού εισόδου του από τρίτους πρέπει να ενημερώσει τους διαχειριστές, όσο το δυνατόν συντομότερα. Απαγορεύεται ρητώς σε κάποιον χρήστη να δημιουργήσει περισσότερους από έναν λογαριασμό χρήσης.

Ο επισκέπτης ή ο χρήστης που παραβιάζει με πρόθεση ή υπαιτιότητα τα παραπάνω, ευθύνεται αποκλειστικά για τις βλάβες ή τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν στον δικτυακό τόπο, σε άλλους χρήστες ή σε τρίτους και υποχρεούνται στην αποζημίωσή τους.

Οι ανήλικοι, μόνο με την συγκατάθεση των κηδεμόνων τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστότοπου και χωρίς να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Οι διαχειριστές του ιστότοπου διατηρούν το δικαίωμα να μην δεχθούν την εγγραφή κάποιου χρήστη ή να ζητήσουν περισσότερα στοιχεία, ή ακόμα και να προβούν στην διαγραφή του, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αιτιολογήσουν την απόφασή τους.

 

Αποποίηση εγγυήσεων και ευθυνών

 

Οι διαχειριστές και ο παρόν ιστότοπος δεν ευθύνονται, ούτε έχουν υποχρέωση αποζημίωσης, για ζημιές και ηθική βλάβη κάθε είδους που μπορεί να προκύψουν κατά την διενέργεια ηλεκτρονικού εμπορίου, δηλαδή αγοράς ή πώλησης προϊόντων μεταξύ των συναλλασσομένων χρηστών.

Ο ιστότοπος μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακόψει ή να τερματίσει προσωρινά και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση την πρόσβασή σας σε αυτόν και στις υπηρεσίες του, αιτιολογημένα ή αναίτια. Ως εκ τούτου ο χρήστης συμφωνεί ότι δεν μπορεί να έχει καμία οικονομική ή άλλη απαίτηση γι΄ αυτό, ακόμα και αν θεωρήσει ότι υπήρξαν αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρησή του.

Οι διαχειριστές και ο παρόν ιστότοπος δεν ευθύνονται, ούτε δεσμεύονται για τον έλεγχο ή την παρακολούθηση των πληροφοριών, ούτε για την καταχώρηση ψευδών, ανακριβών  στοιχείων, λαθών ή παραλείψεων που καταχωρούνται από τους χρήστες, ή άλλου περιεχομένου με συνδέσμους ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο, που μπορεί να προσεγγιστεί μέσω αυτών. Συνεπώς όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου και των υπηρεσιών του παρέχεται χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, και στον μέγιστο βαθμό οι διαχειριστές αρνούνται όλες τις εγγυήσεις.

Οι χρήστες εγγυώνται ότι το υλικό που αποστέλλουν και αναρτούν τους ανήκει και ελέγχουν όλα τα δικαιώματά του, ότι είναι ακριβές και αληθές, ότι δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης και δεν θα προκαλέσει ζημία σε κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο και ότι θα αποζημιώσουν τους διαχειριστές και όσους συνδέονται με τον ιστοτόπο για όλες τις απαιτήσεις που θα προκύψουν από τη χρήση του υλικού αυτού.

Αν παρόλα αυτά διαπιστώσετε ότι έχουν παραβιαστεί πνευματικά δικαιώματα που αποδεδειγμένα σας ανήκουν, είτε από κάποιον χρήστη είτε από τον ιστότοπο γενικότερα, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε.

Οι διαχειριστές και ο παρόν ιστότοπος δεν ευθύνονται, ούτε έχουν υποχρέωση αποζημίωσης, ούτε δεσμεύονται για την συνεχή λειτουργία της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που παρέχει ή των ιστοσελίδων που αποτελούν συνέχεια αυτής  με συνδέσμους, ούτε για σφάλματα, για τυχόν λάθη και παραλείψεις και κάθε είδους ζημιές που μπορεί να προκληθούν από αυτές τις αιτίες. Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κερδών, για ποινές, συμπτωματικές ή επακόλουθες βλάβες, ή για κάθε απαίτηση εναντίον του ιστοτόπου από οποιαδήποτε τρίτη πλευρά, ή για οποιοδήποτε σφάλμα, ανακρίβεια, παράλειψη, καθυστέρηση, ή οποιαδήποτε άλλη ανεπάρκεια στον ιστοτόπο.

Οι διαχειριστές και ο παρόν ιστότοπος αποποιούνται των ευθυνών, και δεν έχουν υποχρέωση αποζημίωσης, για ζημιές κάθε είδους και ηθική βλάβη, που οφείλονται από την χρήση του και από υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους (άλλα sites, servers κλπ), μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου, από ηλεκτρονικά μηνύματα που προέρχονται από τον ιστότοπο, από ιούς ή οποιασδήποτε μορφής αρχεία που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη.

Οι διαχειριστές και ο παρόν ιστότοπος αποποιούνται των ευθυνών, και δεν έχουν υποχρέωση αποζημίωσης για ζημιές και ηθική βλάβη κάθε είδους, που οφείλονται σε τρίτους μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου και από διαφημίσεις τρίτων που σχετίζονται με αθέμιτο ανταγωνισμό, παράνομη διαφήμιση, ανειλικρινή ή παραπλανητική και ψευδή διαφήμιση ή πληροφορίες που δεν ευσταθούν ή είναι ψευδείς, πνευματική ιδιοκτησία, και υπηρεσίες γενικότερα που παρέχονται μέσω τρίτων.  Τα  link σε άλλα site, διατίθενται για την διευκόλυνσή σας και δεν φέρουμε ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτά.

Οι διαχειριστές και ο παρόν ιστότοπος έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν ανά πάσα στιγμή και με την διακριτική τους ευχέρεια οποιεσδήποτε αναρτήσεις, διαφημίσεις, καταχωρήσεις, εφόσον κρίνεται ότι παραβιάζουν τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή παρενοχλούν τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο ή παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας του παρόντος ιστοτόπου.

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου που αναρτάται από τους χρήστες αποτελεί προσωπικές τους απόψεις και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη των διαχειριστών. Ο ιστοτόπος δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου των μηνυμάτων, να ελέγχει την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα όλου του υλικού και των μηνυμάτων που δημοσιεύονται.

Ο παρόν ιστότοπος διαθέτει φόρμα επικοινωνίας, όπου μπορεί ο κάθε χρήστης που αντιλαμβάνεται οποιαδήποτε μη νόμιμη ενέργεια να ενημερώνει τους διαχειριστές, ώστε να ελέγξουν τα καταγγελλόμενα και αν χρειαστεί να παρέμβουν.

 

Πνευματικά δικαιώματα

 

Στο portal περιλαμβάνονται υλικό, εμπορικά σήματα και άλλο περιεχόμενο που προστατεύεται από το Νόμο. Όλο το περιεχόμενο του gigagora, όπως κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, λογισμικό είναι πνευματικής μας ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια του δημιουργού του.

Από την στιγμή που κάποιος χρήστης αναρτήσει κάποιο υλικό (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) στον παρόντα ιστότοπο, αυτομάτως παραχωρεί στους διαχειριστές δικαιώματα αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, μετάφρασης, αποθήκευσης, διανομής, αντιγραφής και δημιουργίας παραγώγων για την προβολή τους, ώστε να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του ιστοτόπου καλύτερα, όπως ο διαχειριστής κρίνει. Ταυτόχρονα δίνετε την άδεια στους άλλους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Για πρακτικούς λόγους που έχουν σχέση με την λειτουργικότητα του ιστοτόπου, ενδέχεται αν κάποιο μέλος κάνει ανάρτηση, να μην μπορεί να την διαγράψει ή να την επεξεργαστεί. Σε αυτή την περίπτωση μόνο οι διαχειριστές μπορούν να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν τις αναρτήσεις αυτές και εφόσον κρίνουν ότι δεν δημιουργούν άλλα προβλήματα στον ιστότοπο ή σε τρίτους.

Για εμπορικά σήματα που περιέχονται στο site και προέρχονται από τρίτους, με σκοπό να προσδιορίσουν την ταυτότητά τους ή τα προϊόντα τους δεν διεκδικούμε δικαιώματα, ούτε μπορούμε να συσχετιστούμε με αυτά και τους δικαιούχους τους.

 

Προσωπικά δεδομένα

 

Για την λειτουργία του παρόντος ιστοτόπου, οι χρήστες παρέχουν με την θέλησή τους προσωπικά τους στοιχεία και δεδομένα κατά την εγγραφή τους, προκειμένου να μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ή να επικοινωνεί ο ιστότοπος μαζί τους. Τα στοιχεία που συλλέγει ο ιστότοπος είναι email, ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, Α.Φ.Μ., διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο, φαξ, cookies, και συναλλαγές με άλλους χρήστες του site, όπως αγορές, προσφορές, και άλλο περιεχόμενο που δημιουργούν σχετικά με την επαγγελματική τους δραστηριότητα και τα προϊόντα τους. Τα στοιχεία αυτά θεωρούνται απόρρητα.

Παρόλα αυτά οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφθεί τον ιστότοπο, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του αν το επιθυμεί.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies δηλαδή μικρά αρχεία, τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, προκειμένου να τον διευκολύνουν στην πρόσβασή του σε αυτήν. Τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα αυτή η ιστοσελίδα.

Η ηλεκτρονική αλληλογραφία των χρηστών με τον ιστότοπο είναι απόρρητη. Διατηρούμε ωστόσο το δικαίωμα να διαβιβάσουμε το μήνυμα μετά από δικαστική κλήτευση ή στην δικαιοσύνη στην περίπτωση που θίγει τον ιστότοπο, τους διαχειριστές ή άλλους χρήστες, ώστε να προστατευτούμε ως διαχειριστές και να προστατεύσουμε αντίστοιχα την ιστοσελίδα και τους χρήστες της. Για περαιτέρω διερεύνηση το IP address σας μπορεί να αποτελέσει μέρος έρευνας.

Η αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων από τρίτους που εισέβαλαν στο σύστημα, παρά τις δικλίδες ασφάλειας που παρέχονται, δεν αποτελεί ευθύνη του ιστοτόπου.

glqxz9283 sfy39587p08